Titel: Gezocht : Spaans temperament!

Vitessenaren,
3 uit 4 is niet de grootste teleurstelling van de seizoensstart. Ook niet erg is dat we wederom minder seizoenkaarten verkocht hebben. Dit zijn slechts gevolgen van 1 (vooralsnog) ontbrekende schakel in ons mooie gelredome: Het Spaanse temperament.

Ik zag bij onze vrienden van Talpa wedstrijden voorbij komen als Roda-Ajax en Excelsior-Heerenveen. 2 ploegen die eigenlijk de mindere zijn, maar die door het vuur uit de sloffen te lopen toch de punten in eigen huis hielden. Maar toen ik Vitesse weer aan t werk zag kreeg ik een beetje een deja-vu naar het vorige seizoen.

Ik zag een onzichtbare Verhaegh, een dramatische Junker en een matige Knol. 3 spelers die het voetballend zeker kunnen, maar wat een slappe hap waren zij zeg tegen NAC, ongelooflijk!!

Voor ons als supporters nu de taak niet de spelers te gaan uitfluiten, maar wel om ze duidelijk te maken dat verliezen niet erg is, maar dan wel op een manier dat de tegenstander blij is dat de scheidsrechter heeft afgefloten, en dat onze spelers uitgeteld op de mat liggen, snakkend naar adem, om vervolgens onder een staande ovatie naar de kleedkamer te gaan!

Beste Aad, vanaf hier ons verzoek: in plaats van de gebruikelijke pasta bij het eten voor de wedstrijd, lekker heet eten met veel Spaanse pepers, dan lopen ze een stukje harder.

Volgende maand meld ik me weer aan jullie en dan hoop ik dat deze oproep enig effect heeft gesorteerd, en dat we dan in het linkerrijtje staan, wat gezien het programma niet onmogelijk is!

P.S Dit geldt niet voor Lazovic wat een topper hebben we in huis gehaald zeg. Streuer chapeau!

De Arnhemse Monnik
Titel: de slag om Gelredome!

Vitessenaren,

Aan de vooravond van elk nieuw voetbalseizoen zijn de verwachtingen altijd overal weer hoog gespannen. Zo ook bij ons vitesse. Laten we eens realistisch wezen en vooral proberen weer baas in eigen huis te worden.

En niet alleen op het voetbalveld!!! Wat een schande dat wij straks gedwongen worden om als vluchtelingen een ander onderkomen te zoeken! Het Gelredome werd ooit multifunctioneel gemaakt om vitesse meer inkomsten te brengen en zo een gooi te doen naar de Europese voetbaltop, nu worden wij verdreven door Marco Borsato , dit lijkt 60 jaar na de slag om Arnhem, wel de Slag om Gelredome geworden... Laten we hopen dat wij ook de geschiedenisboeken ingaan als de helden die Europa weer herveroverden!

Dat is dan gelijk de sportieve doelstelling van dit jaar. Gelukkig hebben we in Aad de Mos een trainer die weet wat het is om resultaat te halen, een verademing nu in tegenstelling tot de vorige trainer Sturing.

De clubleiding heeft voor het eerst sinds jaren weer voldaan aan alle eisen om er een geweldig voetbalseizoen van te maken . Dit is het moment om alle schande van de laatste jaren weg te poetsen en definitief weer De club van Gelderland te worden en weer een grote club in Nederland. Bij een grote club hoort niet alleen een hoog budget, bij een grote club hoort vooral een grote aanhang en laten we vitesse en de stad Arnhem dus weer geven wat het verdient en waar we zo lang naar gehunkerd hebben.... Dus spoor je vrienden, vrouw en collega s aan een seizoenkaart te halen, en samen maken we weer de Hel van Gelredome!

Als we voor de verandering nou eens uitgaan van 34 finales in plaats van de laatste 5 of 6 wedstrijden, dan kan er met deze spelers weinig misgaan, Noteer daarom alvast in uw agenda 20 augustus 2007 , 12 uur de loting eerste ronde Champions League Ik zit dan voor de buis, U ook?? Ik zei al laten we realistisch blijven, het kampioenschap gaan we later wel voor.


Eerst maar eens Sparta uit, altijd lastig!

De Arnhemse Monnik