Nieuws
Stefan - 04-03-2008 20:34:47
Vitesse vraagt surseance aan, bewindvoerder positief
Vitesse heeft maandag uitstel van betaling aangevraagd.

Er zijn door de rechtbank twee bewindvoerders aangesteld voor de noodlijdende Arnhemse voetbalclub: De juristen Johan Thielen en Cees Klomp van Bierman Advocaten in Tiel. Algemeen directeur Paul van der Kraan voerde maandag al een eerste gesprek met de bewindvoerders.

"Er is met name informatie uitgewisseld. Verder kan ik er nog niet veel over zeggen", laat de directeur weten. Vitesse moest deze stap zetten, nadat de gemeente Arnhem niet mee ging in de schuldsanering.

Bewindvoerders Vitesse hebben maand

De tijdelijke bewindvoerders bij Vitesse hebben een maand om tot een akkoord te komen.

Bij de aanvraag van de surseance door Vitesse werd direct een voorstel voor een akkoord overgelegd. De rechtbank heeft bepaald dat crediteuren uiterlijk 18 maart hun vordering bij de bewindvoerders moeten indienen. Op 3 april vindt volgens de planning de stemming over het akkoord plaats.

Bierman Advocaten dat de twee bewindvoerders levert, is eveneens bezig met het afhandelen van de schade van de stroomstoring in de Bommelerwaard van december vorig jaar.

Bewindvoerder positief over Vitesse

Bewindvoerder Klomp, die over de schuldsanering bij Vitesse gaat, verwacht dat Vitesse uiteindelijk als gezonde club verder kan.

De Arnhemse voetbalclub heeft uitstel van betaling moeten aanvragen vanwege een schuld van 27 miljoen euro. De bewindvoerder denkt een regeling te kunnen treffen over die schuld, omdat van alle schuldeisers alleen de gemeente Arnhem niet wil meewerken aan het schuldsaneringsplan.

Volgens de bewindvoerder kan Arnhem eventueel gedwongen worden om mee te werken. Volgens Klomp biedt de faillissementswet die mogelijkheid.

Bron: Omroep Gelderland

Stefan - 30-05-2007 22:23:28
Kolk 4 jaar naar Vitesse
Vitesse is er in geslaagd om Santi Kolk aan zich te binden. De Arnhemse voetbalclub troeft hiermee FC Twente af, de andere kandidaat voor de aanvaller. Met de komst van Kolk is ongeveer 4 ton gemoeid. Helemaal definitief is het nog niet, maar de laatste details worden nog op de "i" gezet, maar er wordt verwacht dat dit geen problemen op zal leveren.

Stefan - 30-05-2007 20:26:57
Vitesse zo goed als rond met Magralashvili
Vitesse is zo goed als rond met linksback Haim Magralashvili. De Israelische linksback verblijft momenteel al in Arnhem om "de puntjes op de i" te zetten. Magralashvili speelt momenteel nog voor Maccabi Haifa. Met de overgang van de 25-jarige linksback is naar verluidt zon 3 tot 4 ton gemoeid.

Stefan - 22-05-2007 17:25:27
Vitesse test Gregorz Szamotulski
Vitesse heeft de Poolse doelman Gregorz Szamotulski op proef. De 31-jarige doelman moet komende zomer weg bij Sturm Graz omdat die club failliet is. Szamotulski kan daarom transfervrij vertrekken.

De doelman beschrijft zichzelf in het kort: "Ik was eerste doelman.Ik heb twee jaar samen gespeeld met Frank Verlaat. Ik kom graag naar Nederland, ik kan ook goed meevoetballen met beide benen, al ben ik linksbenig.''

Zaakwaarnemer Osuch vertelt nog meer wetenswaardigheden over de Pool. '' Hij was met zijn 20e al international en heeft dertien interlands gespeeld. Hij speelde voor Legia Warschau en was drie keer doelman van het jaar.''

Hier vind je meer nieuws over Szamotulski.

Stefan - 13-05-2007 22:55:47
Vitesse toont intersse in Gilissen
Vitesse heeft serieuze belangstelling voor Go Ahead Eagles speler Tim Gilissen. Met name trainer Aad de Mos is zeer gecharmeerd van de 24-jarige middenvelder. Ook manager voetbal Jan Streuer vindt hem een speler met potentie. "Een vrij complete speler, al moet hij het op het hoogste niveau nog laten zien. Er zijn meer clubs ge´nteresseerd en het hangt ook af van wat hij moet kosten." aldus Streuer tegenover Omroep Gelderland.

Gilissen zou een mogelijke opvolger kunnen zijn van Theo Janssen die in de belangstelling staat van o.a. Sunderland, Watford en West Ham United.

Stefan - 11-05-2007 16:56:05
Nieuwe poll gestart
Er is weer een nieuwe poll gestart. Je kunt deze vinden onder Interactief --> Poll.

Stefan - 11-05-2007 16:54:42
Nieuwe rubriek op Vitessezone.nl
Vanaf vandaag is er ook een geruchten deel te vinden op deze site. Je vind deze hier: Hier dus of door in het menu op Nieuws te gaan staan en dan te klikken op "Naar verluidt".

Hier vind je de geruchten die in de wandelgangen zijn opgevangen en kunnen soms afwijken.

Stefan - 10-05-2007 11:55:09
Janssen en Knol bekeken door Sunderland.
Theo Janssen en Ruud Knol zijn gisteravond in het duel tegen NAC Breda (3-2 winst), bekeken door het Engelse Sunderland. Knol speelde de hele wedstrijd en ziet wel wat in een overgang naar de Engelse competitie en Sunderland.

Ook Theo Janssen zou wel geinterresseerd zijn in een overgang.

Stefan - 08-05-2007 17:54:09
'Vitesse ziet in Kwakman opvolger van Knol'
Naar verluidt zou Vitesse interesse hebben in RBC-Roosendaal speler Kees Kwakman. Vitesse zou in de jonge verdediger een geschikte opvolger zien van Ruud Knol die zijn contract bij Vitesse niet wil verlengen. Trainer Aad de Mos zou Kwakman al een aantal keer hebben bekeken.

Verder heeft Vitesse nog altijd interesse in Santi Kolk maar ligt de vraagprijs van ADO Den Haag nog altijd ver boven het maximale bedrag wat Vitesse wil betalen.

Voor het huidige seizoen is Vitesse nog op zoek naar een keeper, linksback en extra spits. Harrie Gommans en Cees Keizer sluiten zich komend seizoen al aan bij Vitesse.

Stefan - 08-05-2007 17:46:50
Piet Velthuizen rest van het seizoen uitgeschakeld
Piet Velthuizen is de rest van het seizoen uitgeschakeld. Door een kneuzing in het bot van zijn knie mist Velthuizen de laatste duels in de play-offs en ook moet hij het EK-21 aan zich voorbij laten gaan.

Door de blessure van Velthuizen zal Van Driel zijn plaats innemen op de bank achter Stojkovic.

Bij Stojkovic wordt overigens onderzocht of hij houdbaar is voor Vitesse, dit is alleen het geval als Stojkovic weg mag bij zijn huidige club Nantes voor maximaal 1 miljoen.

Stefan - 08-05-2007 17:44:00
Voorbeschouwing Vitesse-NAC
Woensdagavond 9 mei staat het duel Vitesse - NAC Breda op het programma voor de play-offs om Intertoto Cup voetbal. Het duel begint om 20:00 in Gelredome!

Vitesse
Vitesse kende een matig seizoen en eindigde op een magere, slechte 12e plaats. Voor de wedstrijd tegen NAC Breda ontbreken: Theo Janssen (voorhoofdsholteontsteking), Piet Velthuizen (knie), Michael Jansen (hart), Remco v/d Schaaf (knie), Gill Swerts (knie) en Abubakari Yakubu (knie). Opvallend is het aantal knie blessures. Door alle blessures zou de opstelling morgenavond er zeer waarschijnlijk zo uitzien:

Opstelling Vitesse
Stojkovic, Verhaegh, Sprockel, Knol, Frankel, Kaya, Sansoni, Junker, Pryor, Lazovic en Benson.

Laten we hopen op een goed resultaat en niet zoals voorgaande wedstrijden tegen NAC (0-1 thuis en 2-1 uit).

Stefan - 29-11-2006 10:47:29
Chinese testspeler maakt indruk
De Chinese testspeler Yu Hai maakt indruk op Vitesse-trainer Aad de Mos. Yu Hai kwam vorige week zondag op proef bij Jong Vitesse samen met zijn landgenoot Qu Xing. De laatste is echter al afgetest. Yu Hai daarentegen trainde al 2 keer mee met het eerste elftal van Vitesse, en deed dat naar behoren.

De Mos is dusdanig onder de indruk dat hij de 19-jarige Chinees volgende week ook mee wil laten trainen met het eerste zodat hij een nog beter beeld kan krijgen van Yu Hai. Tot nu toe is het oordeel van De Mos om de Chinees aan te trekken positief.

Yu Hai zelf heeft het ook prima naar zijn zin bij Vitesse en wil dan ook graag een contract verdienen.


Stefan - 20-11-2006 23:26:50
Vitesse toont interesse in De Ceulaer
Vitesse heeft bij Feyenoord geinformeerd naar de diensten van rechtsbuiten Benjamin de Ceulaer. De Belgische flankspeler is bij Feyenoord op het tweede plan geraakt en mag de Rotterdamse club verlaten. Vitesse is echter niet de enige club die interesse heeft in de Ceulaer, ook FC Utrecht, RKC, Willem II en RC Genk hebben interesse.

Vitesse wil bij de Ceulaer dezelfde constructie als met Lazovic; eerst huren en dan definitief overnemen.

Stefan - 20-11-2006 15:55:14
ADO Den Haag - Vitesse gestaakt bij 0-3
De wedstrijd ADO Den Haag - Vitesse is zondagmiddag gestaakt bij een 0-3 voorsprong voor Vitesse. Vitesse dat na 21 minuten al op voorsprong was gekomen door een penalty van Lazovic, domineerde dus in Den Haag.

De tweede helft was 2 minuten oud toen Prijor de bal onder de keeper van Den Haag doorschoot:0-2. Met deze goal was de wedstrijd natuurlijk beslist. Daarna werd het onrustig in en om het stadion van ADO Den Haag. Toen Esajas er in de 66e minuut ook nog 0-3 van maakte, bestormden de fans van ADO Den Haag het veld in het Zuiderpark stadion. De supporters eisten het vertrek van trainer Frans Adelaar. De meegereisde supporters uit Arnhem werden onmiddelijk naar de bussen geleid en terug naar Arnhem gebracht.

De KNVB beslist in de loop van de volgende week wat er wordt gedaan met de resterende 24 minuten.

Stefan - 18-11-2006 00:41:41
Nieuwe poll op Vitessezone
Er is een nieuwe poll gestart op Vitessezone. Deze vind je door in het menu interactief te klikken op "Poll".

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >>